In search of healthy and fun meals to feed my family, with an eye toward sustainable living.

Here you'll find recipes & ramblings about keeping my family fed with what's available in Alaska between local produce, a little bit of wild harvest, and the modern grocery store.

Sunday, October 4, 2009

Menu for German Week (Oktoberfest)

Sonntag: Zwiebelkuchen, Kartoffeln und Salat
Montag: Huehnchensuppe mit schwaebischen Eiernudeln, Roggenbroetchen, Selleriesalat
Dienstag: Paprikash mit Spaetzle, Gruener Salat
Sauerkraut mit Wurst und Kartoffeln, oder Himmel und Erde
Mittwoch: Goulash und Kartoffelknoedel, Gruener Salat, Rote Beete
Donnerstag: Linsensuppe mit Wurst, Vollkornbroetchen, Moehrensalat
Freitag: Sauerkraut mit Wurst und Kartoffeln, oder Himmel und Erde
Samstag: Koenigsberger Kloepse, Rotkohl und Kartoffeln

I'll be translating this gobbledigook, plus post recipes as the week goes by...

No comments:

Post a Comment